Het nieuwe Soho Theater in Málaga

Antonio Banderas´s nieuwe theater in Málaga.

Op vrijdag 15 November opende Antonio Banderas zijn nieuwe theater in de SOHO buurt in Málaga, en gaf er meteen het startschot voor de eerste voorstellingen van A Chorus Line.

ESTRENO DEL MUSICAL " A CHORUS LINE"
Hierin neemt hij zelf naast 16 andere acteurs één van de rollen voor zijn rekening.
De beroemde broadway musical zal er 3 maanden spelen vooraleer deze verhuist naar Madrid, Barcelona en dan de VS!
Wie de voorbije maanden al eens door Calle Córdoba liep zag wellicht al de grote veranderingen aan het oude Teatro Alameda opgemerkt hebben.  Antonio Banderas zelf zit achter dit grote project en investeerde zelf een groot stuk van het €2,3 miljoen kostende project.
Banderas mikt hoog: De wereldberoemde acteur is één van Málaga´s meest gekende inwoners.  Málaga houdt van Banderas en dit gevoel is wederzijds. Sinds Banderas sinds kort zijn eigendomsrechten verwerfde van Hollywood investeerde hij reeds in verschillende projecten in Málaga.  Zo werd hij reeds mede-eigenaar van El Pimpi, een van de bekendste bodegas van Málaga en geeft hen zo de financiële ruimte om zich verder te gaan toeleggen op het uitbreiden van hun traiteur-activiteiten alsook het openen van nieuwe horeca-zaken in de stad.
Het nieuwe ´Teatro del Soho Caixabank’ daarentegen is zijn ´kind´en heeft niet zozeer financiële objectieven maar hij wil er met de jaren vooral een vernieuwd en  gevarieerd, eclectishe mix van voorstelling programmeren.
https://www.achorusline.es/

Comments are closed.

Follow Us On Instagram

Please check your feed, the data was entered incorrectly.