B&B Al Campanario – Competa

“In onze B&B, een statig herenhuis van weleer,  met slechts 4 gastenkamers bieden we onze gasten graag comfort en persoonlijke service in alle privacy. De B&B bevindt zich op een zijplein van de marktplaats (Plaza Almijara), naast de kerk en dus in het centrum van het leven van een typisch Andalusisch witgekalkt dorp. Vanuit Al Campanario moet je geen 20’ wandelen of de auto nemen… De B&B biedt het dorpsleven op de deurdrempel. Binnen een straal van 50m heb je restaurants , winkels, smalle straatjes, pleintjes en gezellige cafés.  De kamers zijn rustig gelegen en luxueus ingericht.

Onze kamers zijn extra ruim en de hoge plafonds en Sevillaanse cementvloertegels, samen met de gepaste aankleding en inrichting, geven Al Campanario de charme van weleer. Anderzijds werden de verblijven met de nodige luxe gerenoveerd zodat u maximum kan genieten van uw verblijf of doorreis in Andalusië. Met zonne-energie trachten we ook milieubewust te helpen aan een betere omgeving.

Op het dakterras kan je genieten van de zon, de vergezichten op de bergen en de zee en wegdromen of chillen in het loungeset bij een lekker glas en Spaanse tapas.

We geven je graag tips en informatie over bezienswaardigheden en de omgeving. Als je uitstappen wil doen, reservaties maken voor wandeltochten, kano op zee, golf, canyoning , fietshuur…  helpen we je graag verder.

Wil je afgehaald worden van de luchthaven omdat een huurauto niet hoeft… ook dat kan !

In onze ontvangstkamer geniet je van een glas wijn aan de open haard in de zithoek. In onze boekenkast vind je  inspirerende boeken, folders en routekaartjes over Spanje, Andalusië en de kunststeden Malaga, Granada, Cordoba, Cadiz enz. Uiteraard maak je gratis gebruik van onze WIFI.

Elke ochtend bereiden wij voor u een uitgebreid ontbijt. En uiteraard mag naast expresso/koffie en thee een vers fruitsapje niet ontbreken in het land van de appelsienen!

We hebben een honesty bar ter beschikking . Voor de bierliefhebbers staan er verschillende soorten bier gekoeld  naast diverse frisdranken en waters.”

Comments are closed.

Follow Us On Instagram

Please check your feed, the data was entered incorrectly.