NIEUW – B&B Los Barquitos, Torrox

Tijdens ons bezoek aan Andalusië kwamen wij op aanraden van een andere B&B in contact met Andalusia Vastgoed. Na ons bezoek aan hun kantoor zijn wij samen met Arne op zoek gegaan naar het perfecte huis voor ons.

We zijn toen enkele beschikbare woningen gaan bekijken en tijdens deze zoektocht veel geleerd over locatie, bereikbaarheid en mogelijkheden van een eventuele verbouwing. Zelf zijn wij natuurlijk ook blijven zoeken en in september 2022 vonden wij ons huis nabij Torrox Pueblo. Arne heeft direct contact gezocht met de eigenaar en zo was de bezichtiging en de reservatie in één weekend gerealiseerd. Ze brachten ons in contact met een advocaat die voor ons de aankoop uitstekend heeft afgewerkt.

De grote ruimte onder het huis is na een intensieve verbouwing in slechts 5 maanden omgebouwd tot 3 nieuwe ruime B&B kamers met en-suite badkamers. Op ons buitenterras is er een houten pergola gebouwd van 15 meter zodat de gasten kunnen genieten van hun ontbijt aan het zwembad.

We zijn zeer tevreden over het gehele proces die wordt aangestuurd vanuit Andalusia Vastgoed, dit betekent dat de verbouwing zeer snel is verlopen. Door een nauwe samenwerking met het bouwteam onder leiding van Ramon, de communicatie met Geert,  wordt er direct geschakeld en gaat er geen tijd verloren.  In ons geval was er zeker geen sprake van “Mañana” ! Onze opening op 1 september 2023 was dus een feit.

Onze B&B ligt slechts 45 minuten vanaf Malaga. Met een schitterend uitzicht op Frigiliana en Nerja de perfecte locatie om alle bezienswaardigheden in het prachtige Andalusië te bezoeken. Geniet in onze B&B van ons zwembad, heerlijk ontbijt, de rust en het prachtige uitzicht.

 

Wij verwelkomen u graag bij Los-Barquitos, tot snel !

los-barquitos.com

 

Fred & Patricia Boot

 

Comments are closed.

Follow Us On Instagram

Please check your feed, the data was entered incorrectly.