Nieuwe mega smart city in Torremolinos

Intu Costa del Sol wordt de eerste ‘smart city’ van het continent

Het Britse bedrijf intu start begin 2020 met de voorbereidende werken voor de bouw van een giga winkel-en vrijetijdscentrum in Torremolinos.  Het commerciële resort zal er een zijn als geen ander en zal alle internationale merken samenbrengen.
shopping center intu
Het Britse bedrijf intu start begin 2020 met de voorbereidende werken voor de bouw van een giga winkel-en vrijetijdscentrum in Torremolinos.  Het commerciële resort zal er een zijn als geen ander en zal alle internationale merken samenbrengen.  Bezoekers van over de hele wereld zullen worden ondergedompeld in een onvergetelijke ruimte, omringd door het beste in entertainment en vrije tijd.  Het belevingscentrum van 235.000 vierkante meter groot zal een 800.000.000 euro gaan kosten.
Intu Torremolinos zal plaats bieden aan 142.000 vierkante meter commerciële ruimte, 20 recreatieve operatoren, 70 restaurants en hotels, een concertzaal voor 5.000 personen, een grootstestedelijke boerderij in Spanje, een indoor ski-piste, een golfslagbad, een windtunnel, een klimmuur en een multi-avonturengebied. Bovendien zal het worden verbonden met het centrum van Torremolinos door een elektrische trein.
Intu staat gepland zijn deuren te openen in 2023 en ligt ten noorden van Torremolinos, drie kilometer van Malaga-Costa del Sol Airport.  Het plant jaarlijks een  23.000.000 mensen  aan te trekken bestaande uit vooral binnenlandse en internationale toeristen, maar rekent daarnaast ook op de 4.750.000 mensen die binnen een straal van 120 minuten wonen.
Het winkel- en vrijetijdsresort is het eerste in zijn soort. Deze unieke ontwikkeling combineert ervaringen van wereldklasse in een uitstekende omgeving met de allerbeste in gastvrijheid, vrije tijd en detailhandel.
Volgens de ontwikkelaar zal dit complex ongeveer 6.450 Jobs genereren in de provincie Malaga, 2.000 in de bouwfase en 4.450 jaarlijkse Jobs in de bedrijfsfase, waarvan 87 procent voltijdse arbeidscontracten en de rest halftijds.

Comments are closed.

Follow Us On Instagram

Please check your feed, the data was entered incorrectly.