Sollun – Nerja

Sollun – Nerja 

Sollun (=samentrekking van SOL en LUNA) is een klein en sfeervol restaurant met chef kok Juan Quintanilla aan het fornuis. Juan werkte in het verleden als chef kok voor verschillende restaurants in Marbella en Sotogrande waaronder 3 met een Michelin ster. In zijn restaurant brengt hij de internationale keuken waarbij vooral versheid en het product ‘an sich’ centraal staat. Bovendien zorgt hij voor voldoende variëteit door 3x per jaar het menu te wijzigen.

De kunst van Juan herdefinieert de mediterrane keuken; hij kookt meestal met lokale producten. Met zijn moderne touch slaagt Juan erin een samensmelting van verschillende smaken en texturen te creëren, die plaats maakt voor een unieke gastronomische ervaring.
Als pionier van deze keuken hier aan oostelijke Costa del Sol, hebben zijn moed en gedurfde creaties Sollun na 13 jaar gepositioneerd als een restaurant aanbevolen door de Michelingids, en ook een van de belangrijkste gastronomische referenties geworden in internationale en lokale tijdschriften.

Prijsklasse:

A la carte, inclusief wijn +/- 60€/persoon (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

5 gangen tasting menu vanaf €42.00 (+€16 voor wijnarrangement)

Voor meer info surf dan zeker eens naar hun website http://www.sollunrestaurante.com

 

Calle Pintada, 9, 29780 Nerja, Málaga, España 

+34 952 525 569 | +34 653 68 94 52

in**@so**************.com

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Follow Us On Instagram

Please check your feed, the data was entered incorrectly.