Vakantieverhuur in Nerja

Hallo, wij zijn An & Yannick. We hebben Geert en Patricia leren kennen in 2013, toen we op zoek waren naar een appartement. Na een drukke zoektocht van 3 dagen hadden we al ons droom-appartement gevonden in Torrox Costa dat later heel goed verhuurde.
Hierbij werden we heel goed begeleid, alles werd voor ons geregeld terwijl wij in België zaten.
5 jaar later hadden we besloten in Torrox Costa te gaan wonen en het appartement te verkopen. We wilden een groter huis waar we zelf in konden gaan wonen en kamers of appartementen verhuren. Ook nu hebben we samen met Patricia de perfecte woning gevonden. Een huis met 3 verdiepingen, elk met een aparte ingang en terras met zeezicht op 2 km van de zee in El Morche. Precies wat we zochten!
Er was nog heel wat werk aan, wat ons eerst een beetje afschrikte, maar dankzij Geert, Ramon en zijn werkmannen is ook dit heel vlot verlopen. Na 1 maand mochten wij al op de bovenste verdieping wonen, waar wij alles tot op de voet konden volgen.
En amper 6 weken later was de volledige renovatie al gedaan. Wat voor hun zeker niet gemakkelijk was aangezien we nogal vaak van gedacht veranderden.
Ook de nazorg verliep heel vlot, als er een probleem is staan ze onmiddellijk hier om ons verder te helpen. We hebben de appartementen ‘Pura Vida el Morche’ genoemd, je kan de foto’s bekijken op www.puravidanerja.com
Hier kan je ook andere appartementen bekijken die we verhuren en beheren.

Comments are closed.

Follow Us On Instagram

Please check your feed, the data was entered incorrectly.