B&B Corasueño – Almogía

Casa El Corasueño telt vier volledig vernieuwde gastenkamers die elk met een specifiek Spaans thema zijn ingericht. We beschikken over een gemeenschappelijke leefruimte waar je gezellig kan vertoeven, een boek kan lezen of een gezelschapsspel kan spelen. Er is ook een keukentje waar je zelf eenvoudige gerechten kan klaarmaken of opwarmen. Nood aan een verfrissing? Dan kan je terecht in onze honesty bar waar je enkele plaatselijke én Belgische dranken terugvindt. Je kan ook een duik nemen in ons groot zwembad (5 x 11m), rustig vertoeven op één van onze verschillende (zonne)terassen of heerlijk wandelen in onze prachtige tuin.
Elke ochtend bieden wij een uitgebreid ontbijt aan met vers fruit, diverse soorten kaas en vlees, huisbereide producten zoals bv brood, confituren en zoetigheden alsook streekproducten. Uiteraard mag versgeperst fruitsap hier niet ontbreken.
Enkele keren per week kan je bij ons ook genieten van een heerlijk avondmaal en dit aan democratische prijzen.
Schuif je graag eens de voetjes onder tafel bij één van de authentieke restaurantjes die Andalusië te bieden heeft? Geen probleem! Zowel dichtbij in Almogía als in de dorpjes net daarbuiten (op een 20-tal minuutjes van onze b&b) zijn prachtige plekjes te vinden om te genieten van de lokale specialiteiten middenin de Spaanse sfeer. Wij hebben er alvast met plezier een aantal voor jou uitgeprobeerd en delen graag onze tips.
https://casa-elcorasueno.com/nl/

Comments are closed.

Follow Us On Instagram

Please check your feed, the data was entered incorrectly.