Langste zipline in Andalucia!

Voor de adrenalinezoekers onders ons: In de loop van de maand oktober gaat in Alhaurín de la Torre de Supertirolina VK Twin open.
De zip line bestaat uit  2 kabels van 20 millimeter, is 1350 meter lang en heeft een hellingsgraad van 10%. De afstand kan zittend of staand overbrugd worden en op het steilste stuk kan een snelheid tot wel 100 kilometer bereikt worden.

Het bedrijf Vertikalist is verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van de  Supertirolina De zipline is in 28 weken gemonteerd en heeft twee 20-millimeter kabels om aan af te dalen. Aan een derde centrale kabel hangen boeien om vogels op afstand te houden. De bouw is op wat details na klaar en de komende dagen worden medewerkers opgeleid zodat zij er voor kunnen zorgen dat alles perfect werkt. Dagelijks kunnen 600 personen langs de kabelbaan naar beneden suizen.

“Ons doel is om buurtbewoners en bezoekers te laten genieten van een unieke ervaring op een weergaloze plek. Als de situatie met betrekking tot COVID-19 het toelaat zijn we van plan om eind oktober open te gaan”, zegt Antonio Vallejo, manager en een van de initiatiefnemers van het Sunview Park Adventure. Bezoekers van het park kunnen ook paardrijden of een rit op een quad maken. Het park biedt een prachtig uitzicht over kust en bergen en er is een kiosk. Meer bijzonderheden over de openingsdatum, prijzen en de openingstijden worden in de komende dagen bekend gemaakt. (Bron: Inspanje.nl)

Supertirolina

Comments are closed.

Follow Us On Instagram

Please check your feed, the data was entered incorrectly.