Villa Viñuela

foto Groenland
Hola,
Wij zijn José en Frans,
Ons verhaal begint in 2015, we waren op zoek naar een andere bestemming om onze vakanties in te vullen.  In September hebben we een vrijstaand huis gehuurd in de bergen tussen Torrox en Competa, we vonden het geweldig !!!
Nadien zijn we zijn we nog diverse malen in Mei en September naar Andalusïe gevlogen en hebben diverse huizen gehuurd en genoten van de geweldige vergezichten en de natuurlijke omgeving.  We kregen al meer de kriebels en hadden toen al tegen elkaar gezegd: ‘indien we ooit eens iets zouden gaan doen met onze ideeën de Axarquía-streek zeker onze voorkeur genoot.
In het voorjaar van 2018 besloten we om heel voorzichtig op zoek te gaan naar een leuke vrijstaande woning in de omgeving van dit mooie gebied.
Via een kennis kwamen we in contact met Patricia en Geert van Andalucia Vastgoed en gaven we al snel onze wensen door.
We zijn ook zelf heel actief op alle huizensites gaan zoeken en konden dit aan hen doorgeven, zodat ze daar ter plekke konden beoordelen wat de mogelijkheden waren.
Uiteindelijk spraken we in september 2018 af op hun kantoor om daarna enkele huisjes te gaan bezichtigen die ze voor ons hadden geselecteerd.
We zouden gaan toeren en zijn naar het 1ste object gaan kijken in het dorpje Iznate.
Het was toch iets anders als onze verwachting en dit zou het zeker niet worden maar niet getreurd, we waren ons ervan bewust dat we ons droomhuis niet in één keer zouden vinden. We hadden onszelf enkele jaren de tijd gegeven.
Doordat wij ons iets teveel hadden gefixeerd op de afstanden en de reistijden naar vliegveld en het strand, bleven wij maar zoeken tot een bepaalde hoogte in het gebied, totdat ze ons erop wezen dat er iets hoger een villa te koop stond waar best wel wat mee mogelijk zou zijn. Tevens was de weg ernaar toe wel iets langer maar veel sneller. (regio rond het meer van Viñuela)
We waren verrast, het huis met 3 slaapkamers en 2 badkamers en een zwembad overtrof alle verwachtingen. Het uitzicht vanaf het terras reikt tot ver over het meer van Vinuela met een prachtig bergachtig gebied.
Na het bezoek spraken we af dat dat ze voor ons mochten onderhandelen, we werden dag per dag op de hoogte gehouden en u raadt het al, binnen een aantal dagen was de koop gesloten…..
We konden het gewoon niet geloven maar onze droom werd realiteit!
We zijn daarna in het vervolgtraject uitstekend geadviseerd en  zo kwamen we ook via Andalucia Vastgoed bij een uitstekende advocaat en notaris.
In december 2018 had de advocaat alles uitgezocht en waar nodig gecorrigeerd en mochten we
de sleutel in ontvangst nemen! Nu is het plekje omgetoverd tot Villa Vinuela aan het Lake Vinuela
Het hele superteam van Andalucía Vastgoed zijn we ontzettend dankbaar voor deze begeleiding !

Groeten van José & Frans

1 Comment

  1. vallalar says:

    Proficiat ! Het is aan het meer van Vinuela dat ik verliefd ben geworden op deze streek !

Follow Us On Instagram

Please check your feed, the data was entered incorrectly.