B&B Casa Agradable – Arenas

Ons huis op het rustige platteland van Andalusië, maar toch slechts 55 minuten vanaf de luchthaven in Málaga, is centraal gelegen en daarom een perfect uitgangspunt om alle hoogtepunten van dit gebied te ontdekken.
Komt u bijvoorbeeld voor zon, zee en strand, dan zit u gebeiteld. De prachtige stranden en kustplaatsen van de oostelijke Costa del Sol zijn binnen een half uur bereikbaar.
Maar niet alleen voor de rustzoekers, ook voor de actieve vakantieganger zijn er legio mogelijkheden. Zo zijn er prachtige wandel- en fietsmogelijkheden in de diverse natuurparken, die u in de nabije omgeving kunt bezoeken.
Cultuurliefhebbers kunnen ons huis als uitvalsbasis gebruiken voor uitstapjes naar de bekende Andalusische steden zoals Granada, Sevilla, Ronda, Jaen, Cordoba en niet te vergeten Málága of een aantal prachtige routes volgen langs verschillende authentieke witte dorpjes.
Eenmaal weer “thuis” kunt u bij ons onder het genot van een hapje en een drankje en desgewenst nog een koele duik in het zwembad, nog gezellig nagenieten van uw dag op het Spaanse platteland of strand. Na een goede nachtrust, zorgen wij met een uitgebreid ontbijt dan weer voor een frisse start van uw volgende avontuur in Spanje of terugreis naar huis.
Op onze website komt u nog veel meer informatie over de omgeving, activiteiten, faciliteiten en diensten tegen. Mocht er toch nog iets ontbreken of heeft u een vraag die op onze website niet beantwoord wordt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
http://www.casagradable.com/

2 Comments

  1. Niet alleen een leuk adresje maar ook zeer leuke mensen! 😉

  2. Eindelijk Belgen gevonden, reeds 3 jaar aan de Costa, doe mijn best maar de taal niet onder de knie.
    In mijn vrije tijd ga ik de streek verkennenen, heb gezien dat jullie reeds veel tips hebben.
    Heel leuk.
    MVG
    Irma

Follow Us On Instagram

Please check your feed, the data was entered incorrectly.